ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24/2

Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις… Το αίμα να χυθεί άφθονο… Να κοπεί ο 14ος μισθός, τα μειωθούν και άλλο τα επιδόματα, να κοπούν τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, διακοπών στις συντάξεις, να αυξηθούν και άλλο τα όρια συνταξιοδότησης, να μειωθεί το προσωπικό, να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις, να αυξηθεί ο ΦΠΑ… Και βέβαια όλα αυτά και στον ιδιωτικό τομέα γιατί εκτός από το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα υπάρχει και η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας… 

    Και επειδή η ελληνική κυβέρνηση (αυτή τάχα μου δεν θέλει και της τα επιβάλουν) φαντάζει αδύναμη να τα επιβάλει στους εργαζόμενους προστρέχουν σε βοήθεια της και η Κομισιόν, η ΕΚΤ και φυσικά το παλιό κλασσικό ευαγές ίδρυμα, το ΔΝΤ. Αφού «έσωσε» λαούς και χώρες στα πέρατα του κόσμου, καταβαραθρώνοντας στη μιζέρια δισεκατομμύρια ανθρώπους, πλουτίζοντας λίγες χιλιάδες, θα μας δώσει την «τεχνογνωσία» του. Έτσι το λένε τώρα. Θαρρείς και δεν την κατέχουν τα αρπακτικά την τεχνογνωσία λεηλασίας του λαϊκού εισοδήματος… Χαράς ευαγγέλια για την αστική τάξη της χώρας μας.

    Επιστράτευσε τους πάντες: Κυβέρνηση, ΝΔ, Λάος, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ. Να υποτάξει στα επίπεδα της εξαθλίωσης το σύνολο των εργαζομένων της χώρας. Μόνο ένας γενικευμένος ξεσηκωμός με όλα τα μέσα θα ανατρέψει τα εφιαλτικά σχέδια τους. Από τώρα! Όχι αύριο. Και για όλο το επόμενο διάστημα. Για να γράψουν τη ιστορία οι ανάγκες των εργαζομένων και όχι οι ανάγκες του κεφαλαίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s