Γιατί νέο blog;

Το νέο αυτό blog αντικαθιστά από 10/3/2009 την παλιά τοπική ιστοσελίδα μας. Γιατί;

1) Η χρήση του blog επιτρέπει την άμεση απάντηση και σχολιασμό από οποιονδήποτε αναγνώστη των γραφόμενων από εμάς (αλλά και σχολίων από άλλους) βοηθώντας έτσι ουσιαστικά στο άνοιγμα συζητήσεων μεταξύ συναδέλφων.

2) Τα γραπτά μένουν. Δεν κρύβουμε καμιά από τις θέσεις μας ούτε ντρεπόμαστε για το παρελθόν μας. Σε αντίθεση με τις κομματικές παρατάξεις θέλουμε ο κάθε συνάδελφος να μπορεί να βρει τι λέγαμε και παλιότερα. Στην αντίθετη πλευρά ας μας πουν οι ΔΑΚΕ/ΠΑΣΚ/ΕΣΑΚ πως και που δικαιολόγησαν την συμμετοχή τους στην καταλήστευση των ταμείων μας πριν 2 χρόνια (όταν οι αντιπρόσωποί τους από την ΑΔΕΔΥ που συμμετείχαν στις διοικήσεις των ταμείων μας υπερψήφισαν την αγορά δομημένων ομολόγων και άλλων τοξικών προϊόντων από τα ταμεία μας). Σήμερα υποκριτικά κραυγάζουν για επιστροφή των κλεμμένων….ελπίζουν πως κανείς δε θυμάται πως αυτοί ήταν συνεργοί στο έγκλημα….

3) Κάθε μέρα το κεφάλαιο προσπαθεί να κερδίσει μεγαλύτερο κομμάτι από τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι. Η ελπίδα των εργαζομένων για νικηφόρα έκβαση των αγώνων τους δε μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς τη χρήση κάθε διαθέσιμου «όπλου» που βοηθά στην ενημέρωση και την πρόκληση συζήτησης μεταξύ συναδέλφων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s